Цієї суботи Рівне попрощалося з іще одним захисником. Провести в останню путь старшого лейтенанта, заступника командира роти з озброєння В’ячеслава Мірошника прийшло чимало рівнян. А вже сьогодні, члени рівненського міськвиконкому зібралися, аби виділити матеріальну допомогу сім'ї загиблого.

Сльози, молитви та схилені у скорботі голови. Рівне провело в останню путь іще одного захисника. Старший лейтенант В'ячеслав Мірошник залишив вдома успішний бізнес та пішов добровольцем захищати рідну землю.

В'ячеслав Мірошник отримав поранення, важку контузію під Дебальцевим. Врятувати його життя медикам не вдалося. Покинув цей світ доброволець вранці 24 квітня у шпиталі. Знайомі згадують: В'ячеслав Мірошник був веселим, життєрадісним та надзвичайно активним. Не міг стояти осторонь. Тож на війну вирушив не з порожніми руками.

Прощалися із героєм у міському будинку культури, за тим труну пронесли через увесь центр Рівного до Свято-Воскресенського собору, де його відспівали. Вже у понеділок члени Рівне нського міськвиконкому виділили сім'ї загиблого грошову допомогу у розмірі 10 тисяч гривень.

У В'ячеслава Мірошника залишилося четверо синів, троє з яких неповнолітні.