У суботу рівняни зібралися там на толоку, щоб підготувати місце для майбутнього місця відпочинку дітлахів. Зрубані кущі та сміття доводилось вивозити вантажівками, а бордюри видирати з-під трави заступами. Охочих причепурити територію біля крокодила зібралось до півсотні - працювали і дорослі і дітлахи.

Рівне нський гідропарк замість того, щоб бути місцем відпочинку містян, заріс хащами та бур'янами. ТОж Зелена стежка рівного саме тут призначила місце суботньої толоки. Відгукнулася на заклик розчистити місце для майбутнього дитмайданчика здебільшого молодь.

Нарівні працюють як чоловіки так і дівчата. Дізнались про толоку із соцмереж і підтримали її робочими руками, щоб зробити Рівне кращим.

Братися за реманент не боїться навіть 11-річний Данило. Просто знає, що в результаті тут має бути місце і для його відпочинку. Памтрек вже існує, а от на місці нинішнього прибирання буде дитячий майданчик.

На цьому суботнику клопоти з благоустрою території гідропарку не завершились. Це місце з іншими прибраними й підрихтованими навколо Усті ділянками і об'єднає в перспективі Зелена стежка Рівного.