Сектор "А" – обстановка суттєво загострилася. Найбільш загрозлива ситуація зберігається на напрямах СТАНИЦЯ ЛУГАНСЬКА та ЩАСТЯ.

За минулу добу в зоні відповідальності сектору "А" зафіксовано 12 обстрілів, з них зі стрілецької зброї – 2, АГС-17 – 4, міномети – 4, вогневе зіткнення - 2.

Майже 20 хвилин бандити обстрілювали зі стрілецької зброї, ЗУ-23-2 та міномету калібру 82 мм наші взводні опорні пункти. Обстріл здійснювався зі сторони н.п. СЛОВЯНОСЕРБСЬК.

Двічі диверсійно-розвідувальні групи противника з напрямку СЛОВЯНОСЕРБСЬКА здійснили спроби обходу наших опорних пунктів.

Військовослужбовці були вимушені відкрити вогонь з АГС-17 та стрілецької зброї, після чого ДРГ відійшли.

Двічі зі стрілецької зброї зі сторони н.п. ГОЛУБІВСЬКЕ та СОКОЛЬНИКИ бандити обстрілювали особовий склад, який виконує бойові завдання на опорних пунктах.

Понад півтори години зі сторони МІЛОВОЇ ГОРИ та ВЕСЕЛОЇ ГОРИ мінометним вогнем та застосовуючи АГС-17 противник поливав наші позиції на околицях н.п. ЩАСТЯ та опорні пункти, що охороняють Луганську ТЕС.

Майже 10 хв. з АГС-17 зазнав обстрілів особовий склад, який виконує завдання в районі н.п. СТАНИЦЯ ЛУГАНСЬКА.

Втрат серед особового складу військових частин оперативного командування «Захід» та військової техніки не має.

Для збору інформації про переміщення підрозділів сил АТО противник продовжує активно застосовувати розвідувальні підрозділи та технічні засоби, так підрозділами ППО було зафіксовано 6 прольотів БПЛА в зоні відповідальності військ оперативного командування «Захід»:

Триває звільнення військовослужбовців призову «ВЕСНА-ОСІНЬ 2013». Загальна кількість звільнених складає майже 340 військовослужбовців військових частин ОК "Захід". Загальна кількість військовослужбовців, які звільняються, 477 осіб.

На Рівне нщині триває призовна кампанія на строкову військову службу «Весна-2015». На сьогодні вже відправлено до військових частин ЗС України та інших військових формувань України понад 250 юнаків з 600 запланованих до призову.

Про це повідомили у прес-службі управління ОК "Захід"