Чимало одиниць пасажирського транспорту не виходить у рейс. Водії не можуть запустити двигун, бо замерзає як сам автомобіль так і паливо. Пасажири скаржаться, що не мають можливості дістатися в райони і навіть до Києва. Нарікання всіх сторін слухала Анна Яцук.

Через низьку температуру повітря, щодня на рівненському автовокзалі, зривається більше двохсот рейсів. Більшість з них це маршрути, які курсують по Рівне нщині . Але є й такі, що їздять поміж областями та, навіть, країнами.

Сьогоднішній день також не став виключенням. Вже зранку, пасажири не дочекалися кількох автобусів.

На автовокзалі запевняють, якщо автобус не вийшов у рейс, то гроші за квитки пасажирам повертають. Втім останнім від цього не легше. Кажуть, головна проблема у тому, що нема на чому доїхати до місця призначення.

Водії виправдовуються. Мовляв вони ні в чому невинні. Через мороз автобуси відмовляються заводитися. Тому більшість маршруток у рейс вийти не можуть.

Доки триватимуть такі незручності, ні водії, ні керівництво автовокзалу не знає. Кажуть, все залежить від погоди. Коли морози спадуть, тоді й маршрутки на станції повернуться до звичного режиму роботи.