6 травня 2015 року в кінотеатрі "МУЛЬТИПЛЕКС", що у кіноцентрі "ЕРА", відбудеться презентація проекту "Таємниці мого міста". Це унікальний всеукраїнський соціальний проект культурно-просвітницької організації "SINERGICON-production".

Основна ідея проекту полягає у тому, щоб розкрити таємниці малодосліджених сторінок Рівне нщини, Поділля, Чернівців та Буковини в цілому. Серіал виконаний у телевізійному форматі DISCOVERYhistory, EXPLORER.

У програмі заходу:

- о 19:00 - прес-конференція у фойє кінотеатру з режисером проекту Андрієм Раднюком та акторами. Серед зіркових гостей маєте можливість поспілкуватися з художником, музикантом, лідером гурту "OT VINTA" Юрієм Журавлем та ректором Національного університету "Острозька академія" - Ігорем Пасічником. Вхід вільний.

- Фото та автограф-сесія.

- о 20:00 спільний перегляд перших відеоробіт на великому екрані. Вхід вільний.

Запрошуємо прийняти участь у цій події за адресою м.Рівне , вул.Гагаріна 51.

Довідка: Культурно-просвітницька організація "SINERGICON-production", яка є автором проекту "Таємниці мого міста", прагне донести ідею того, що враховуючи щоденні випробовування, які випали на долю нам та Україні сьогодні, не варто забувати підтримувати духовно-соціальну стабільність і прогрес, пам'ятати свою історію та пишатися нею.

Протягом 2015 року, кожен відвідувач кінотеатру "Мультиплекс", перед переглядом окремих сеансів та на плазмах у фойє, матиме унікальну можливість побачити декілька хвилинні "кіно-журнали" з цього проекту.