Як виявилось, чоловік святкував свій день народження, але не вистачило горілки. Аби не йти пішки у магазин, викрав авто і поїхав. Під часу руху тріснуло колесо, іскри почали летіти на дорогу, але це водія не зупиняло, він вперто тікав від даішників.

Водію 31 рік. Сам родом з Хмельницької області. Військовослужбовець у відпустці. Як пояснив, у Рівному перебував у подруги. Того дня святкував своє день народження.

Коли спиртне закінчилось, вирішив купити ще. Сів у авто, яке стояло біля під’їзду. «Мерседес» належить сусіду і той нібито дозволив.

Нетверезий іменинник кружляв на авто по місту. Пошкодив праве колесо, з якого почали йти іскри. Про дивного водія працівникам ДАІ повідомили свідки.

Кружляючи біля Рівного на «Мерседесі» без колеса, чоловік наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху. У Гощі його перегони закінчились.

1,72 промілле алкоголю у крові підтвердив прилад «Драгер». Іменинник не заперечував. Зізнався, їхати за кермом п'яному йому вже не вперше і платити штраф також.

На втікача працівники ДАІ склали відразу три адміністративні протоколи. За незупинку, відсутність документів та нетверезий стан. Але штрафом цього разу людина може й не відбутися. Адже власник авто написав заяву у міліцію, щодо викрадення його автомобіля. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.