У 4-ий день благодійного марафону " З вірою в майбутнє" Палац дітей та молоді представив відвідувачам гру на духових інструментах, та переніс глядачів у світ Східних танців. Танцювали не лише вихованці ПДМу, а й їхні батьки. Ці сімейні команди саме перед виступом повернулися з чемпіонату України, де зайняли чимало призових місць. Деталі пропоную переглянути у нашому огляді Благодійного марафону.

Вихованці гуртка музичної школи, який навчає грі на духових інструментах, вийшли на сцену разом з учасником марафону "З вірою в майбутнє" Дмитром Закалюжним. Він - один з тих кому збирає допомогу Палац, розповідає його вчителька.

Вдродовж останнього часу Дмитро займався тут музикою, знайшов друзів та полюбив ПДМ.

За декілька хвилин після концерту духової музики розпочався і виступ, на якому глядачів зачаровували мистецтвом східного танцю. Танцюристи влаштували справжнє шоу.

Під час цьогорічного благодійного марафону вихованці ансамблю східного танцю "Орхідея" ПДМу вийшли на сцену разом з мамами. І на всеукраїнський конкурс у Київ їздили також разом. Звідти рівнянки привезли багато нагород. Навіть одна з наймолодших учасниць "Орхідеї" зі свого першого конкурсу такого масштабу привезла додому перемогу.

Вхід на заходи марафону безкоштовний, при бажанні кожен може зробити свій благодійний внесок. Усі кошти підуть на допомогу дітям.