У рівненського футзального клубу "Кардинал" проблеми. Через погіршення якості ігор та ситуації в команді цей клуб може зникнути. Його президент, а водночас і генеральний спонсор заявив, що більше не виконуватиме своїх обов'язків. Чому так сталося і яка доля Кардиналу дивіться у наступному сюжеті.

Футзальний сезон закінчився, а серйозні проблеми у "Кардинала" почалися. Команда, яка представляла Рівне в Українській екстра-лізі може припинити своє існування, залишаться лише друга команда про це заявив вже колишній президент клубу Володимир Валявка.

Основною причиною свого відходу екс президент "Кардинала" назвав невідповідність гри клубу до поставлених задач. Планували виграти кубок та зайняти призове місце та декілька основних гравців пішли з клубу ще під час проведення цьогорічного чемпіонату, проте щоб взяти бронзу в чемпіонаті України нашій команді не вистачило всього 2 очки.

Ще одна з основних причин - фінансові труднощі, які виникли у клубі. , для прикладу лише гравцям генеральний спонсор заборгував близько шестисот тисяч гривень.

Втім керівництво команди запевняє що гравці готові чекати до червня. Саме тоді вирішуватиметься доля клубу. Щоб продовжити існування Кардинала треба близько 2 мільйонів гривень. І якщо знайдуть нових інвесторів, то професійна команда з футзалу продовжить грати.

Чи буде далі рівненський "Кардинал" грати в професійний футбол покаже час, адже президента та генерального спонсора в клубу немає.