3 травня, у Всесвітній день свободи преси, стало відоме ім'я першої студентки-стипендіатки (*директора телерадіокомпанії “Рівне 1” Віктора Данилова*). Тим часом конкурс на здобуття стипендії триває. Отож у студентів, які цікавляться журналістикою, є шанс упродовж цілого навчального року отримувати іменні стипендії від засновника незалежної преси на Рівненщині!

- Ми отримали чимало цікавих проектів від студентів різних спеціальностей різних університетів, які бачать себе у журналістиці, - розповів Віктор Данилов. - Роботи претендентів на здобуття стипендії надходили й після офіційно оголошеного кінцевого терміну їх прийому. Отож, наше журі після співбесід з усіма претендентами та бурхливих дискусій вирішило поки що присудити одну стипендію, а всім бажаючим дати можливість позмагатись далі. Окремо хочу звернутись до студентів-представників сильної половини людства: хлопці, активізуйтесь, ми на вас особливо чекаємо! А тим часом учасники першого туру залишатимуться в нашому кадровому резерві, і ми не виключаємо подальшу співпрацю з ними. Адже молоді, активні, креативні журналісти, ведучі, менеджери з реклами та працівники інших спеціальностей нам потрібні постійно!

Отож, за підсумками першого туру конкурсу, стипендію Віктора Данилова на 2015-2016 навчальний рік присуджено студентці "Острозької Академії" Інні Боровець. Упродовж літа вона матиме можливість пройти стажування на телеканалі “Рівне 1”, а далі — претендувати на постійну роботу в команді Першого місцевого!

Вітаємо переможницю першого туру і запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у другому турі конкурсу на здобуття стипендії директора телеканалу “Рівне 1”!

Отже, прийом заявок на здобуття іменної стипендії директора ТРК “Рівне 1” Віктора Данилова продовжено до 1 червня 2015 року. Щоб стати стипендіатом, потрібно бути студентом одного з вищих навчальних закладів (незалежно від спеціальності) й до 1 червня розробити та запропонувати на розгляд засновника стипендії власний телевізійний проект (у довільній формі), який би автор хотів би втілити на телеканалі "Рівне 1". Окрім нових задумів, можна запропонувати ідеї з вдосконалення одного з уже існуючих проектів телеканалу. Резюме та конкурсну роботу потрібно надсилати на viktordanylov@gmail.com або на сторінку Віктора Данилова у Facebook.

Імена переможців другого туру стипендіального конкурсу буде оголошено на сторінці Віктора Данилова у Facebook, сайтах www.rivne1.tv та www.ogo.ua 6 червня, у День журналіста.

Нагадаємо, що з нагоди 20-річчя заснування телеканалу "Рівне 1", яке відзначатиметься у вересні 2015 року, його незмінний директор і фундатор незалежної у нашому краї Віктор Данилов оголосив про заснування мінімум двох іменних щомісячних стипендій у розмірі 750 гривень кожна для студентів-журналістів з Рівне нщини. Стипендії отримуватимуть упродовж 2015-2016 навчального року студенти-переможці конкурсу (незалежно від спеціальності) з Національного університету "Острозька академія", Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем'янчука та інших вузів України.