Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, у якому знаходились особи, що підозрюються у викраденні людини.

5 травня близько 20-ї години до чергового по управлінню Державтоінспекції УМВС України в Рівне нській області надійшло орієнтування від працівників міліції Волині про затримання автомобіля марки «Пежо Партнер" білого кольору. Черговим також було повідомлено, що даним транспортним засобом ймовірно пересуваються особи, які підозрюються у нанесенні тілесних ушкоджень та викраденні людини. Даний автомобіль рухається в напрямку міста Дубно.

Близько 21-ї години працівниками ДАІ транспортний засіб, який підпадав під орієнтування, було помічено на автодорозі «Доманово - Ковель - Чернівці - Тереблече» у селі Ужинець Млинівського району.

Правоохоронцями було подано вимогу про зупинку, проте водій легковика її проігнорував, а навпаки збільшив швидкість та почав тікати. Розпочалося переслідування. Між селами Дядьковичі та Іваничі Рівне нського району даний автомобіль інспекторами ДАІ було заблоковано та зупинено.

У транспортному засобі перебуло четверо молодих хлопців, один з них мав явні ознаки побиття.

На місце події працівники ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Рівне нського РВ УМВС.

Дана подія зареєстрована в журналі Єдиного Обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Рівне нського райвідділу міліції.

За даним фактом проводиться перевірка.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівне нській області