У жовтні 2014 року родину Невірців з Донецька доля закинула у Рівне. Останні десять років Сергій та Валентина займались благодійністю у Донецьку.

Сергій розповідає, перші результати своєї роботи побачили лише за п'ять років. Тому вже і надалі планували продовжити свою благодійну місію у всій Донецькій області.

Ще довгий час родина на майдані у Донецьку молилася за мир і спокій. Та все ж настала мить, коли їх таки почали переслідувати.

Нині родина проживає у Рівному. Знайти нову домівку допомогли такі ж віруючі люди, як і вони самі. Валентина вже працює, але знайшла час показати нам своє нове помешкання.

Жінка зі сльозами на очах розповідає, чого нині тут у Рівному бракує найбільше.

Неподалік Рівного перевезли і маму Валентини. Двоє її братів тепер також скитаються по світу. Однак про повернення у Донецьк, каже родина, і мови бути не може.

Усе б нічого, каже подружжя, звикнути до всього можна, але проблеми у Рівному їх не оминули. У соціальних службах їм відмовили у статусі переселенців. Бо у паспорті відсутня реєстрація місця проживання.

Аби вирішити проблему цієї сім'ї, підняли усіх на вуха, навіть міського голову. Та й це не допомогло. Тоді родина звернулася у суд. І вже мають рішення Феміди на власну користь.

Родина і досі оббиває пороги чиновницьких кабінетів. Та попри це планують залишитись у Рівному, і продовжити свою благодійну роботу.

Родина вдячна усім рівнянам, за цей час помітили - люди тут хороші і привітні, завжди готові допомогти.

В ці дні сім'я Невірців шукає нове помешкання, вірять, що Бог і добрі люди допоможуть і підтримають у будь-яких починаннях.