Репертуар театру поповнився новою виставою "Усі мої сини" за однойменною п'єсою Артура Міллера. На перший погляд, це побутова історія однієї сім'ї, але з кожною хвилиною вона набирає несподіваних обертів. Сімейна драма, описана автором, заснована на реальних подіях часів Другої світової війни. Тож глядачі побачать жахливі наслідки війни, і можуть провести паралелі із сьогоденням.

Два сини пішли на війну, один з них так і не повернувся. Але мати не втрачає віри.

Галина Цьомик працювала над образом матері. Каже, робота далася не просто, адже для актриси це - переломна вікова роль.

У напруженні глядачів всю виставу тримає й інша героїня - кохана дівчина зниклого сина. Її характер вдало передала Ніна Ніколаєва. Вона зізнається, у такий спосіб актори воюють словом.

Олег Ягелюк у виставі постає щирим і люблячим сином. Пережите на війні не дає герою спокою, і він у пошуках власного щастя. Вже після вистави каже - його Джордж йому дуже близький.

То хто ж винен у зникненні старшого сина, глядачі дізнаються у фіналі. Чи покарають винуватця? Режисер вистави каже, потрібно допомагати ближнім, а не наживатися на біді. Адже копаючи яму іншому, можна самому у неї потрапити.

Війна, можливість поживитись для людей без серця, головному герою вдалося розбагатіти, але якою ціною? Прем'єра вистави "Усі мої сини" відбудеться у неділю 10 травня.