Вже традиційно учні Рівненської школи-інтернат ІІ-ІІІ ступенів "Рівненський обласний ліцей" отримують грошові винагороди за досягнення у навчанні. Цьогоріч 107 грошових премій отримали старшокласники навчального закладу.

Увесь преміальний фонд, а це - 52 тисячі гривень, кажуть у ліцеї, спонсорські та меценатські кошти. Освітяни зазначають, нагороджують, аби заохотити молодь до відмінного навчання. З кожним роком, кількість талановитих дітей у закладі більшає. За словами першого заступника голови Рівне нської облради Олександра Данильчука, такий захід розкриває потенціал дитини і спонукає її пізнавати знання.

Ліцеїсти цього закладу майже наввипередки намагаються краще вчитись та посісти призове місце в інтелектуальних змаганнях, чи то на олімпіадах, чи то в конкурсах – захистах МАН, додає заступника начальника управління освіти і науки Рівне нської ОДА Олег Пекарський.

Освітяни, меценати та керівники області урочисто нагородили 69 ліцеїстів. Ці старшокласники - посіли 63 призові місця на обласному етапі олімпіад з базових дисциплін та 36 - обласному етапі конкурсу-захисту науково- дослідницьких робіт МАН. Крім цього, учні здобули 3 призових місця на IV етапі Всеукраїнських олімпіад та 5 місць та ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту МАН. Крім ліцеїстів, грошові винагороди отримали і 30 вчителів навчального закладу, не без допомоги яких діти досягли перемог.

Інформує прес-служба управління освіти і науки Рівне нської ОДА