Довгоочікуване нове покриття з’явилося минулої суботи, 9 травня, на футбольному полі майданчику «Піщанка» у Квасилові.

Оновлення піску та покращення умов для занять спортсменів стали можливими завдяки спільній активній позиції любителів футболу селища та представників громадської організації «Новий Квасилів».

Нагадаємо, в середині лютого цього року любителі футболу Квасилова зібрали підписи за оновлення покриття на «Піщанці», реконструкцію спортивного майданчика та приведення його в належний стан. Після цього хлопці звернулися до голови громадської організації «Новий Квасилів» Павла Дутка з проханням допомогти вирішити проблему. За кілька місяців громадський активіст та його команда переконали владу Квасилова виділити кошти на оновлення покриття на «Піщанці».

Щоправда, усе, що зробили представники місцевої влади – то це тільки привезли пісок. А от розкидати його по площині футбольного майданчика та розрівнювати поверхню довелося самим любителям футболу та громадським активістам. Але з подібним завданням вони успішно впоралися. Тож тепер грати у футбол на «Піщанці» стане значно зручніше та приємніше.

У той же час квасилівський активіст зазначив, що на досягнутому зупинятися не збирається:

- Звичайно, добре, що певний результат уже є. Але треба продовжувати роботу. Моя мрія – зробити "Піщанку" по-справжньому затишним та зручним для гри в футбол спортивним майданчиком. Таким, як він був 20 років тому, в часи мого дитинства. Тому постійно проводжу перемовини з окремими депутатами та керівниками фірм області стосовно реконструкції «Піщанки»: відокремлення футбольного поля від дитячого майданчика, а також відновлення знищеної металевої огорожі.

Про це повідомили у прес-службі громадської організації «Новий Квасилів».

pic

pic

pic