Вчора, 11 травня, на території області зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 4 особи отримали тілесні ушкодження.

У Рівному, по вулиці Шкільна, 33, водій автомобіля «Peugeot- 107», 1956 р.н., жителька міста Рівне , з невідомих поки причин, здійснила наїзд на дитячу коляску, в якій знаходилась малолітня 2014 р.н. в супроводі матері, 1982 р.н., жительки міста Рівне . Від удару дитяча коляска по інерції контактувала з автомобілем «Volkswagen T4», що був припаркований на тротуарі.

Внаслідок ДТП, малолітня отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в реанімаційне відділення Рівне нської ОДЛ.

Вчора, 11 травня, зі служби 102 надійшло повідомлення про те, що 10.05.2015 о 23:40 в місті Рівне на перехресті вулиць Відінська – Дарвіна, працівниками СШМД надавалась медична допомога велосипедисту, який став учасником ДТП, інший учасник якого, водій автомобіля, з місця пригоди зник.

Мірами розшуку було встановлено, що водій автомобіля «LEXUS LS 430», 1984 р.н., житель міста Рівне , з невідомих поки причин, допустив наїзд на велосипедиста 2000 р.н., жителя міста Рівне .

Внаслідок ДТП, неповнолітній велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений в приймальне відділення Рівне нської ОДЛ, після надання меддопомоги відпущений додому.

Цього ж дня, о 15:25 в місті Рівне у дворі будинку № 6 по вул. Макарова, водій автомобіля «Renault Megan», 1993 р.н., жителька міста Рівне , з невідомих поки причин, здійснила наїзд на пішохода 1988 р.н., жителя міста Рівне . У подальшому водій автомобіля «Renault Megan», здійснила наїзд на поблизу припаркований автомобіль «Renault Kango».

Внаслідок ДТП, пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення ЦМЛ м. Рівне .

О 22:00 в селі Великий Житин, Рівне нського району, водій автомобіля «Ford Sierra», 1960 р.н., житель міста Рівне , з невідомих поки причин, здійснив наїзд на автомобіль «Citroen Jumpi», який стояв припаркований на правому по ходу руху узбіччі.

Внаслідок ДТП, водій автомобіля «Ford-Sierra», отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в нейрохірургічне відділення ЦМЛ м. Рівне .

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівне нській області