У Рівному нарешті призначили нового начальника управління охорони здоров'я. Відтепер за медичну галузь обласного центру відповідатиме Вікторія Покоєвчук. Вона довгий час працювала в управлінні заступницею начальника. Нагадаємо попередній керівник Михайло Стичишин, у зв'язку зі зміною пенсійного законодавства, полишив цю посаду 1 квітня. Нового керівника управління сьогодні представив міський голова на засіданні виконкому.

Чиновники завершили роботу з документами над генпланом майбутніх забудов для учасників АТО. Члени виконкому проект рішення підтримали.

Тож проект нині передбачає 540 земельних ділянок. Щоправда кажуть чиновники, якщо люди не хочуть ці 5 соток, а хочуть більше, наприклад 12, тоді їм пропонують обмін, але на ділянку у Рівне нському районі, а не у місті. Про це вже домовились з обласними чиновниками.

Бере на себе міська влада і витрати на підведення комунікацій, а це за попередніми підрахунками 8 мільйонів гривень.

Затвердили на засіданні і купівлю квартири для сім'ї одного із загиблих вояків АТО.

Медики розповіли, яка нині надається медична допомога ветеранам та інвалідам Другої світової війни, яких у місті нині понад 6 тисяч.

Кільком закладам у місті переглянули графік роботи, а також дозволили кафе та ресторанам, які обслуговуватимуть випускні вечори у ніч з 30 на 31 травня, працювати до 6 години ранку.