Змагання проходили одночасно у містах Костополі і Дубно, куди з’їхалися переможці першого етапу, який проводився протягом квітня у районах та містах обласного значення серед юних любителів шкіряного м’яча двох вікових груп: 13-14 років та 15-16 років.

У дубенській зоні серед молодших гравців перемогу виборола команда місцевих хлопчаків з топонімічною назвою «Дубно». Друге місце дісталося команді «КАМАЗік» з села Острожець Млинівського району. У старшій групі перемогла команда «Колос» з Радивилівського району. Путівку до обласного етапу змагань виборола також команда «Тайм» зі Здолбунівського району.



pic

У костопільській зоні у молодшій віковій групі незаперечними фаворитами виявилися рівненські хлопчаки з команди «Імпульс». Вони по-чоловічому розібралися зі своїми однолітками з міста Сарни.



pic

Серед старших гравців у вирішальному поєдинку зійшлися футболісти також цих двох міст. І знову команда «Олімпія» з обласного центру не залишила суперникам у цій грі жодних шансів сарненським підліткам. Проте, вони все ж мають шанс на реванш, адже в остаточному з’ясуванні стосунків серед дворових футбольних команд на обласному рівні візьмуть участь і переможці, і срібні призери зональних змагань. Все вирішиться 16 травня 2015 року у Рівному. Того дня у запеклих поєдинках з’ясується, хто ж таки насправді гідний представляти дворовий футбол Рівне нщини на всеукраїнських змаганнях.



pic

Переможці та призери ІІ етапу змагань були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівне нській області.