Рівняни обурені сусідством з наркозалежними. Жителі вулиці Жоліо Кюрі стомились від сусідства з центром сніду, де зо два десятки ВІЛ-позитивних наркоманів отримують замісну терапію. Мовляв все б нічого, якби не використані шприци, якими рясно засіяні узбіччя, вулички та пустирі, де полюбляють бавитися місцеві дітлахи.

Вулиця Жоліо Кюрі у Рівному. Тут зо два десятиліття розташовувався онкологічний диспансер. Зараз частину приміщень колишнього медзакладу передали центру СНІДу. Аби люди з ВІЛ-позитивним статусом могли десь отримувати соціальні та медичні послуги. А разом з тим наркомани з невиліковним недугом могли отримувати замісну терапію. Тоді, розповідають місцеві мешканці і почались проблеми.

Проблема не в спеціалізованій установі, вважають правозахисники ВІЛ-позитивних.

Дочекавшись дільничного інспектора міліції адміністрація закладу, разом з мешканцями вулиці Жоліо Кюрі зробили все, що могли в даній ситуації - написали звернення до правоохоронців, аби ті збільшили кількість патрулів у місці концентрації наркоманів, і наочно продемонстрували наслідки їх безконтрольності та безкарності.