На прохання голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля благодійники з Рівненщини повезли на схід країни 40 кубометрів лісоматеріалів для ремонту покрівель. По прибутті у місто Слов’янськ, деревину розподілять у різні населені пункти, де існує найбільш нагальна потреба відбудови домівок.

Також щотижня бригади будівельників-волонтерів з Володимирецького, Сарненського, Рокитнівського районів почергово відряджаються у східні міста допомагати мешканцям у відновленні житла.

«Водночас до міста Лисичанськ поїхали дві вантажівки з продуктами для військових та одягом для мирних жителів», - розповів пресвітер Церкви ХВЄ Володимир Бричка. – Ще ми попросили допомогти волонтерів з Житомирщини, вони вже направили у Слов’янськ 20 тонн дитячого харчування».

За словами Володимира Брички, благодійники ще планують відвідати земляків на блокпостах по Бахмутській трасі. А на зворотному шляху вони заберуть з собою сім’ю з Сєвєродонецька, яка попросилася на Рівне нщину. Для неї уже підготували будинок у селі Карпилівка Рокитнівського району.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА