Вихованці вісімнадцяти інтернатних установ Рівненщини представили свої творчі здібності на обласному фестивалі «З вірою в майбутнє». Це свято проходить вже дванадцятий рік поспіль та приурочується Міжнародному дню захисту дітей. Цього року його провели на базі Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Діти із затримкою психічного розвитку, порушенням опорно-рухового апарату, вадами слуху та зору показали свої таланти у хореографії, вокалі, акторській майстерності та декламації.



pic

pic

Відзнаки та дипломи вихованцям шкіл-інтернатів вручили представники влади, благодійники та учасники АТО. «Символічно що такий захід відбувається в ліцеї. В той час, коли на Сході країни йде війна, діти знаходяться тут під захистом наших майбутніх воїнів», - зазначив гість свята заступник голови облдержадміністрації Олександр Савчук.



pic

По закінченні заходу директор Острозького ліцею Дем’ян Поліщук передав естафету фестивалю керівнику Вербської школи-інтернату. Наступного року його проведуть на базі цього закладу.

Про це повідомили у прес-службі Рівне нської ОДА.

pic

pic

pic