На початку травня до Дубенського міського відділу міліції надійшло повідомлення, що в селі Білогородка на Чеському кладовищі невідомі пошкодили надмогильні пам’ятники та викрали п’ять металевих хрестів. Встановити особу, що здійснила наругу над могилами, правоохоронцям вдалося лише нещодавно.

Підозрюваним виявився місцевий 52-річний Віктор, який тривалий час ніде не працював та й цим не переймався, тому й шукав легких грошей на прожиття. А будь-які моральні та людські цінності у таких випадках чоловіка не цікавили. Під час проведення обшуку у Віктора вдома правоохоронці виявили металевий хрест, місцезнаходження іще чотирьох працівники міліції встановлюють.



pic

— За статтею 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою) відкрито кримінальне провадження, — повідомив начальник Дубенського МВ УМВС України в Рівне нській області Леонід Михалко. — Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років. Зараз слідчі перевіряють також причетність чоловіка до скоєння низки аналогічних злочинів, що мали місце в районі за останні роки.



pic

Про це повідомили у Дубенському МВ УМВС України в Рівне нській області