У Рівному вперше стартує музейний марафон з назвою "ВІД МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МУЗЕЇВ ДО "МУЗЕЙНИХ ГОСТИН". Свято почалося з урочистої частини, на якій традиційно привітали працівників з професійним днем. А вже потім презентували музичний кліп на пісню "Люблю музей". Слова пісні написав директор музею кілька років тому. Що з того вийшло бачили усі присутні, і наші журналісти.

Кілька років тому директор музею Олександр Булига написав текст пісні "Люблю музей". Його показував багатьом знайомим музикантам, однак ніхто з них не ризикнув взятися за роботу.

Над пропозицією попрацювати, довго думав і аранжувальник Ярослав Шевчук. Каже, вже зараз помітив, у цьому кліпі головне не музика, а сам задум.

Пісню виконали двоє головних акторів кліпу - Станіслав Лозовський та Ніна Ніколаєва. Актриса розповідає - зйомки у подібних проектах - це новий досвід для акторів, тому погодилась ще восени. Усього знімали три дні, і день записували пісню.

Станіслав Лозовський відкрив кілька секретів, як знімали кліп, відтворювали епізод військових дій, і виманювали білочку.

Автори ідеї задоволені результатом, адже уся творча група вносила свої пропозиції, тому сміливо роботу називають колективною.

У кліпі показали не лише рівненський музей, а й інші цікаві місця Полісся та Волині.

Після презентації кліпу на пісню "Люблю музей" автори вже думають, як просувати відео, та й сам музей далі, аби у ньому було якомога більше відвідувачів.