У Рівненському обласному театрі ляльок поповнення. Вже кілька тижнів там працює дитяча театральна студія "Лялькові сходинки". Двадцять дітей віком від 6 до 12 років активно влилися у репетиції та навчання акторській майстерності, і вже вперше виступили на сцені театру. Глядачам презентували свій перший пластичний номер "Танець лялечки".

Шестирічні Марк та Арсен тепер вихованці нової театральної студії "Лялькові сходинки". На навчання потрапили поза конкурсом, адже вже мають досвід виступів на театральній сцені, як маленькі актори. Натомість сестрички Анастасія та Зоряна до кастингу готувались разом з мамою.

Охочих потрапити до студії було багато, розповідає актриса Дарія Поліщук. Із півсотні дітей, обрали 20 найталановитіших, які вміють співати, танцювати та володіють словом.

Після кількох занять педагоги вже визначились, з якою роботою вихованці вперше вийдуть на сцену. Глядачам показали пластичний етюд з життя ляльок-маріонеток.

Попри хвилювання, діти виступили і вразили присутніх. Керівник студії Андрій Окладов каже, планів є багато, тож невдовзі глядачам представлять нову дитячу роботу.

Театральна студія працюватиме упродовж року, адже на її діяльність ляльковий театр виграв гранд від Рівне нської облдержадміністрації та обласної ради.