В понеділок, 25 травня, відкриють три меморіальні дошки на честь загиблих військовослужбовців з Дубровицького району, які воювали на Сході країни. Ці пам’ятні знаки установлять на тих навчальних закладах, де навчалися бійці АТО.

Так, о 10 годині у селі Заслуччя відкриють дошку загиблому старшому прапорщику Віталію Мазуру. Шкільні роки бійця пройшли у дубровицькому селі. Військовослужбовець помер у лікарні на Донеччині від поранення, яке отримав під час виконання бойового завдання в районі Донецького аеропорту. Віталія Мазура поховали на Житомирщині 28 січня.

О 12 та 14 годині відповідно у селах Милячі та Велюні відкриють меморіальні дошки загиблим військовослужбовцям Івану Охмаку та Олександру Ярмолічу. Бійці із Дубровиччини загинули під час виконання військових обов’язків. Нагадаємо, старший солдат Іван Охмак загинув у зоні АТО 2 лютого, потрапивши під мінометний вогонь. Його посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Головний сержант Олександр Ярмоліч був поранений під час обстрілу незаконними збройними формуваннями Луганської ТЕС з БМ-21 «ГРАД». Помер 31 січня у лікарні міста Щастя Луганської області внаслідок отриманих травм.