Вихід Громадського патруля у Здолбунові 22 травня відзначився черговим "уловом"

Як пише Здолбунів City, чергові Грабік Юрій та Орлов Андрій помітили жінку, яка клеїла оголошення із бажанням залучити нових клієнтів, яким вкрай необхідна готівка під "малюсінькій" відсоток.



pic

Відповідно було зроблено наступні кроки: зафіксовано правопорушення та здійснений дзвінок у райвідділок міліції, наряд якої приїхав порівняно швидко (8 хв). Жінку було затримано та "запрошено" до відділку для встановлення особи, нею стала жінка із смт. Квасилів. Вона переконливо казала, що в неї було таке завдання і вона не знала, чи можна там клеїти, і запропонувала потім здерти усі свої оголошення.

Представники Волонтерського Руху погодилися і зі своєї сторони побажали, щоб більше не стикатися у подібних ситуаціях. Тим не менш акт про порушення був складений та буде переданий на адмінкомісію. Але якщо до неї дійде. Адже під час опитування у міліції, жінка викликала свого роботодавця–"адвоката". Жінка, яка прийшла, помітно нервувала і було помітно по поведінці та словах, що адвокатурою там навіть "не пахне".

Розпрощалися усі на гучних вигуках "адвокаторши", що вона звернеться у прокуратуру.

Громадський Патруль Волонтерського Руху Здолбунівщини наполегливо просить та рекомендує – НЕ СМІТІТЬ там, ДЕ ви МЕШКАЄТЕ.

P.S. За домовленістю жінка мала здерти оголошення і зателефонувати, але так і не зробила цього. Дзвінка не було, але і поклеєних оголошень немає – здерті.



pic

pic