Не очікувала будь-якої небезпеки 26-річна рівнянка Тетяна, коли йшла о 10 ранку 24 травня через парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка обласного центру.

Натомість чоловік, який ішов назустріч, миттєво наставив на молоду жінку гострий предмет, схожий на ніж, і почав вимагати гроші. Тетяні нічого не залишалося, як віддати свої срібний ланцюжок та 100 гривень.

Рівнянка зчинила крик і почала кликати на допомогу, через що зловмисник чимдуж помчав у невідомому напрямку. — Прохання про допомогу почули дільничні інспектори міліції, котрі на той момент несли службу поблизу центрального парку Рівного, — повідомив начальник Рівне нського МВ УМВС України в Рівне нській області Василь Зелінський. — Завдяки вжитим одразу розшуковим заходам, співробітники міліції затримали зловмисника. Ним виявився 41-річний Олександр, житель Дубровицького району, який вже й раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Підозрюваного затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до семи років. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області