Мода дозволяє висловити свою індивідуальність, відкрити нові грані в собі, показати світові, що ти гарний, яскравий, успішний, привабливий, і ще сюди підійде як мінімум двадцять епітетів. Пропоную вашій увазі секретики, які точно допоможуть бути стильною.

1. Секрет успіху - прості рішення. Чорні брюки, біла сорочка, яскрава хустка або шаль. Ось секрет бездоганного смаку.

2. Найкращий тренажер для того, щоб позбутися від чоловічої ходи - спідниця на дві-три долоні нижче коліна. Запам'ятайте, закон: об'ємні рукави - гладка зачіска, коротке плаття - щільні колготки, кричущий наряд - мовчазне взуття. Нехай всередині наряду буде тільки одна активна зона. Зовсім не страшно, якщо це будуть ваші очі.

3. Ще Ів Сен-Лоран помітив, що водолазка з високим горлом - чудовий вихід з будь-якого делікатного становища. Вона красиво обтягує і підкреслює груди, при цьому приховує від сторонніх подробиці. Вибір облягаючих джинсів - дуже відповідальна історія. Джинси, як пластична операція, можуть або фантастично поліпшити фігуру, або зовсім її зіпсувати.

4. Мамам дівчаток обов'язково треба вчити їх одягатися. Це помилка думати, ніби жінка від природи знає, як правильно фарбуватися, одягатися, зачісуватися ...

5. Наряд може розповісти про людину набагато більше, ніж він сам хотів би це зробити.

6. Якщо ви мрієте знайти супутника життя, уявіть чоловіка своєї мрії, в чому він одягнений і уявіть його супутницю. Ця вправа допоможе жінці, коли вона піде вибрати одяг в магазин.

7. Плоска підошва - це ознака домогосподарок і олігархів. Якщо Ви себе не відносите ні до того, ні до іншого, терміново міняйте плоску підошву на височенний каблук.

8. Речі школярки в гардеробі дружини погано характеризують чоловіка.

9. Коко Шанель говорила: "Для того щоб чудово виглядати, не обов'язково бути молодою".

10. Абсолютно ідеальна краса не приваблює. Для того щоб привертати увагу, в абсолютно ідеальній красі повинна бути якась маленька неправильність.

11. Весільна церемонія - це або денна, або ранкова церемонія. Тому всі запрошені дами, повинні бути одягнені в сукні пастельної групи довжиною на долоню нижче коліна. Єдина жінка, яка в цей день демонструє довгу білу сукню, це наречена.

12. Якщо у вас немає ні часу, ні бажання робити макіяж, то можна надіти сонцезахисні окуляри і пов'язати голову шарфом в стилі шістдесятих.

13. У гардеробі кожної жінки одяг ділиться на три типи - для себе, для подруг і для чоловіків. Не варто плутати ці вбрання. Якщо ви відправляєтеся на побачення, то наряд повинен підкреслювати різницю між грудьми, талією і стегнами.

14. Перегляньте свою колекцію шарфиків, хусток і губних помад. Коли шарфик і помада звучать дуетом, то ви будете прекрасно виглядати, навіть якщо надягли той колір, який вам подобається, але не є вашим.

15. Якщо ваша спідниця або плаття задирається вгору при ходьбі, вам обов'язково необхідний або інший фасон, або розмір побільше.

16. Відмінний денний наряд для блондинки - плаття красивого блакитного відтінку з білими туфельками. Врахуйте, білі туфлі носять тільки до п'яти годин.

17. Не буває масивних ніг, є погані колготки. Немає некрасивих жінок, є неграмотні перукарі.

18. Не бійтеся високих підборів. У магазинах можна знайти туфлі або чобітки на високих підборах, які будуть дуже зручні і які можна носити з ранку до вечора.

19. Хороший смак потрібно тренувати щодня. Коли перестаєш це робити, то, скільки б тобі не було років, 19 або 75, починається старість.

20. Взуття має бути не тільки зручним, але і витонченим. Якщо туфлі мають один колір з брюками, то це візуально подовжує ноги.

21. Класичний костюм може бути не тільки офісним, але і вечірнім, і для прогулянок, і для сніданку з чоловіком.

22. Якщо Ви одягаєте експресивне сукню, то обов'язково зробіть маленьку гладку зачіску, щоб не відволікати увагу від декору сукні.

23. Зовсім дарма багато жінок бояться одягати на роботу атласні і оксамитові речі, вважаючи їх надто ошатними. Якщо ці речі будуть нейтральних кольорів, то їх сміливо можна назвати робочим костюмом.

24. Не соромтеся своїх форм. Все те, що дав Вам Господь - красиво. А якщо це красиво, потрібно підкреслювати свої форми. Головне - робити це грамотно і зі смаком.

25. Коли хутряна річ і волосся починає зливатися воєдино, то хутро починає працювати як Ваше волосся. Це виглядає смішно.

26. Для вечірнього комплекту є правило: має блищати щось одне. Тобто або плаття, або аксесуари.

27. У разі якщо у Вас існує проблема зайвої ваги, каблук, часом, відіграє вирішальну роль, допомагаючи приховати недоліки фігури. Якщо ж цих недоліків немає, каблук може бути, а може і бути відсутнім повністю.