І хоч поки у нас немає професійної футбольної команди, вболівальники не сидять без діла. Вчора вони організували флешмоб у центрі міста, а потім з фаєрами та скандуваннями вирушили на літню сцену у парку Шевченка. Саме там була організована фан-зона, на якій транслювався фінальний матч Ліги Європи. А завдяки рівненському Ультрасу перегляд матчу виявився дійсно атмосферним.

Вчора перед історичним протистоянням, рівненські футбольні фанати організували ходу в підтримку дніпропетровського "Дніпра". Вболівальники пройшли центром міста до фан-зони у парку Шевченка. І хоча погода не додавала настрою, проте передматчева атмосфера була просто вибухова.

Літня сцена в парку Шевченка вмістила близько п"ятиста вболівальників. Кожен з них вірив у перемогу української команди, а перші хвилини матчу показали, що дніпропетровські хлопці готові до боротьби. Чотири голи і нічийний результат у першому таймі. Уся фан-зона заведена.

Другий тайм приніс розчарування. У ворота дніпрян залетів ще один м"яч, який українці не змогли відіграти. Він і став вирішальним. Хоча український клуб і не виборов кубок Ліги Європи, місце у фіналі - це вже неабиякий показник. Рівне нські фанати вважають, що це стане стимулом для розвитку місцевого футболу, а кожен з гравців Дніпра буде прикладом для майбутніх гравців "Вереса".