Упродовж доби в області сталось кілька нещасних випадків. У Здолбунові травмувався працівник, на Млинівщині чоловік наклав на себе руки, у Рокитнівському районі згорів сторож, а у відомому «Тунелі кохання» мешканка Японії потрапила під потяг.

До реанімаційного відділення Здолбунівської ЦРЛ у важкому стані доставлено електромонтера. У працівника опіки спини та нижніх кінцівок, електротравма. Людина ще й впала з висоти на підприємстві. Обставини нещастя ще з’ясовуються.

У селі Миля тин, Острозького району чоловік наклав на себе руки, повісився на мотузці. Мало не дійшло до самогубства і у Дубровиці. Тут 26-річний хлопець намагався перерізати собі вени. Це побачила мати, з якою він мешкає і викликала швидку. Медикам той пояснив, що є нарокзалежним і йому набридло жити. Порізи були незначними, чоловік вже вдома.

У селі Бокійма, це Млинівський район місцева мешканка отруїлась грибами. Її госпіталізували у реанімацію. Стан потерпілої середньої важкості.

У «Тунелі кохання», що у Клевані туристку травмував потяг. Мешканка Японії фотографувалась і не помітила локомотив. Від удару отримала відкритий перелом стегна. Жінку спершу помістили у рівненську районну лікарню, зараз вона вже в обласній. Потребує операції. Лікування має сплатити страхова фірма.

У Мушнянському лісництві, це Рокитнівський район згоріла спостережна вежа. Там перебував сторож і він загинув. Чоловіку було 38 років. За яких обставин відбулось загорання, зараз саме з’ясовують фахівці. Є версія, що охоронець кинув недопалка. Адже за словами односельчан, чоловік зловживав спиртним і палив.