З минулого вечора ситуація в зоні проведення АТО характеризується як стабільно напружена. Проросійські бандформування близько тридцяти разів обстрілювали позиції українських військ та мирні населені пункти.

Найгарячіше було на Донецькому напрямку. По Пісках ворог 8 разів бив із 120-мм мінометів, артилерійських систем калібром 122 мм, гранатометів, стрілецької зброї та озброєння бойових машин. В цьому ж районі неодноразово потрапляли під обстріли бойовиків Шахта Бутовка, Опитне.

По міській забудові Авдіївки та Водяного вчора ввечері били ворожі танки. Мар’їнку обстрілювали зі стрілецької зброї.

На Луганщині під обстріли гранатометів, 82-мм мінометів та крупнокаліберних кулеметів загарбників потрапляли Щастя, Нижньотепле, Сокольники, Новотошківське, Кримське та Донецьке.

Опівночі з мінометів калібру 120 мм бандити обстріляли Майорськ, що на Артемівському напрямку. Під ранок 122-мм артилерія російсько-терористичних військ гатила по наших позиціях поблизу Луганського. В районі Маріуполя ніч минула тихо.

Підконтрольні російській владі гібридні бандформування продовжують активну повітряну розвідку. Зафіксовано прольоти 15 ворожих безпілотників.

Про це повідомляє прес-центр АТО