Таких тварин більше немає на теренах України. Хижаки стали однією з новинок, які невдовзі на святі Масниці зможуть побачити відвідувачі звіринцю. Для них керівництво закладу вже підготувало чимало сюрпризів. Як гостей зустрічатиме зоопарк цими вихідним спробувала з'ясувати Анна Яцук.

У рівненському зоопарку вже кипить робота. Тут виготовляють снігові фігури, а також планують зробити декілька льодових гірок. Для дітей працюватимуть атракціони, також малечу кататимуть на конях та поні. А ще усіх охочих пригощатимуть святковими млинцями та шашликами, щоправда за гроші. Загалом цьогорічне свято "Масляна" відрізнятиметься від попередніх.

Влаштують у зоопарку циркове шоу, розважальні конкурси для дітей та дорослих. А у кінці буде святкове багаття із традиційним спалюванням "меланки".

Та головне всі відвідувачі зоопарку зможуть побачити як живуть старі та нові мешканці звіринцю. Серед останніх п'ять полярних вовків, які на території України не мешкають. Їхньою батьківщиною є північна Канада. Поки у рівненському зоопарку вони проходять адаптацію. Також люди матимуть унікальну можливість сфотографуватися із маленькими левенятами. Міські чиновники обіцяють, свято пройде весело та культурно.

Працівники зоопарку організували не лише веселе шоу для відвідувачів на Масляну, а й розчистили стоянку для автомобілів аби людям було зручно дістатися туди. Хвилюються, аби лише погода не зіпсувала свята.