Рівненські спортсмени та юніори дитячо-юнацької секції спідвею активно готуються до змагань, - «Відкритого Кубку зі спідвею до Дня Молоді та Меморіалу Ігоря Марко», який пройде 27 червня на рівненському мототреці. Активні тренування проводять Станіслав Огородник та Максим Росощук, які бажають повернутися до активних виступів.

Все менше часу залишається до перших у нинішньому спортивному сезоні змагань зі спідвею у Рівному. 27 червня о 17.00 мототрек прийматиме учасників «Відкритого Кубку зі спідвею до Дня Молоді та Меморіалу Ігоря Марко». Спортсмени з Польщі, Словакії, Чехії та Болгарії після довгої перерви стартуватимуть в Україні. Рівне нські гонщики активно готуються до турніру, намотуючи кола на тренуваннях дитячо-юнацької секції спідвею. І якщо Станіслав Мельничук вже неодноразово стартував у змаганнях у цьому році, то інші спортсмени тільки починають набирати форму. Максим Росощук та Станіслав Огородник взагалі вирішили повернутися до активних занять спідвеєм.

Після декількох тренувань Росощук отримав у своє розпорядження нову техніку з Польщі. Свої мотоцикли має і Огородник. Обидва гонщики з нетерпінням очікують на виступ у гонці, яку організовує «КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ».

«КЛУБ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ РІВНЕНСЬКОГО СПІДВЕЮ» не забуває і про юніорів. Зокрема шанс показати себе отримає перспективний 14-річний вихованець секції Марко Левішин. Окрім того, між заїздами стартуватимуть дітлахи, на мотоциклах з об’ємом двигуна у 125 та 500 кубічних сантиметрів. До старту залишилося чекати зовсім недовго.