У п'ятницю, 19 червня, на території області зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 2 особи загинуло та 3 отримали тілесні ушкодження.

Зокрема, на автодорозі «Київ-Чоп», водій автомобіля «ВАЗ-2104», 1992 р.н., житель Рівне нського району, з невідомих поки причин, допустив з’їзд транспортного засобу в правий по ходу руху кювет.

Внаслідок ДТП, водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Гощанської ЦРЛ.

Уу місті Рівне по вулиці Соборна, водій автомобіля «FORD FIESTA», 1975 р.н., житель міста Рівне , з невідомих поки причин, допустив зіткнення з мотоциклом «SUZUKI DL1000» під керуванням жителя міста Рівне 1986 р.н.

Внаслідок ДТП, водій мотоцикла доставлений в Рівне нську обласну клінічну лікарню, де від отриманих травм помер.

В місті Дубровиця по вулиці Шевченка, водій автомобіля «Nissan Primera», 1986 р.н., житель Дубровицького району, з невідомих поки причин, допустив наїзд на мопед «Navigator», без н.з., під керуванням жительки міста Дубровиця 1960 р.н.

Внаслідок ДТП, водій мопеда отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в травматологічне відділення Дубровицької ЦРЛ.

На автодорозі «Київ – Чоп», в селі Антопіль, Рівне нського району, водій автомобіля «DAEWOO LANOS», з невідомих поки причин, здійснив наїзд на велосипедиста 2000 р.н., жительку Гощанського району.

Внаслідок ДТП, велосипедистка отримала тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги доставлена в Рівне нську ЦМЛ.

По вулиці Надслучанській в селі Моквин Березнівського району, водій автомобіля «AUDI 100», 1973 р.н., житель міста Березне, з невідомих поки причин, здійснив наїзд на пішохода 1963 р.н., жителя міста Березне.

Внаслідок ДТП, пішохід від отриманих травм помер під час надання допомоги у реанімаційному відділенні Березнівської ЦРЛ.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Рівне нській області