У Рівному зіштовхнулись Форд та мотоцикл Сузукі. Водій останнього помер у лікарні. Родичі кажуть, не від травм, а тому що потерпілого ніхто не рятував. Лікарі мовляв, святкували день медика і майже нікого на місці не було. За фактом смерті людини ведеться перевірка, міліціонери відкрили кримінальне провадження. На чиєму боці правда, намагались розібратись і журналісти.

Аварія сталась в обідню пору на вулиці Соборній, поблизу центрального корпуса водного університету. Тут не змогли роз’їхатись двоє рівнян. Один керував «FORD FIESTA», інший мотоциклом «SUZUKI DL1000».

У цьому зіткненні постраждав лише водій мотоцикла. Його з різноманітними травмами госпіталізували у рівненську обласну клінічну лікарню.

Через кілька годин молодий чоловік помер у лікарні. Рідні кажуть, з такими травмами можна було жити, але медики вчасно не надали йому допомогу.

Далі більше. Рідні запевняють, лікарів взагалі не було на місці, адже вони святкували день медичного працівника.

Головний лікар своїх колег поки не виправдовує і не засуджує. Чекає висновків перевірки. Але те, що медиків не було на місці – заперечує. Доказом цьому є службове відео.

Як насправді все було, мають розібратися міліціонери. Ведеться досудове розслідування.

Якщо вину лікарів доведуть, санкція передбачає від втрати посади до терміну за гратами. Також ведеться слідство за фактом аварії.

Загиблому водію мотоциклу було 28 років. Того дня у його дружини був день народження. Чоловік їхав за тортом. Але за страшним збігом обставин саме цього дня життя рів нянина обірвалось. Без батька ростиме дворічний хлопчик.