19-річний Станіслав Мельничук почав малювати з 4-5 років. Хлопець сідав біля вікна і малював все, що потрапляло йому на очі. Вже тоді Стас почав звертати увагу на дрібниці і передавати це за допомогою пензля та фарб.

Найбільше Станіслав любить писати картини з будинками, архітектурними ансамблями.

Картини рівнянина можна побачити навіть у Національному банку України. Також хлопець ілюстрував книгу "Як українська гривня європейських гостей зустрічала".

Минулого тижня Мама Станіслава відправила в Київ на виставку 20 картин. Роботи молодого рівнянина вже представляли на виставках не лише в Україні, а й на персональних виставках за кордоном у США, Канаді та Німеччині.

Деякі картини Станіслав продає. Вилучені кошти витрачає на матеріали для наступних картин, дещо - на лікування. Мама Стаса розповідає, хоча у сина і важкий недуг, але вони давно навчились не ставити хворобу на перше місце, а брати від життя лише краще. Мабуть, тому на картинах зображені такі красиві пейзажі, фантастичні світи, а роботи художника приносять людям радість та світло.

Зараз у соцмережі ФБ активісти вирішили допомогти Станіславу влаштувати ще одну виставку у Берліні. для цього потрібно лише натиснути "Подобається" під записом на сторінці спільноти ARTIST WANTED at ARTGESHOSS

pic

pic

pic