Дорогою до лікарні в автомобілі швидкої медичної допомоги помер 78-річний мешканець Дубровиці. Ножові поранення, які йому наніс 41-річний односельчанин, виявилися несумісні із життям.

Про це працівникам міліції повідомив фельдшер швидкої медичної допомоги Дубровиці. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що трагедія сталася 29 червня ввечері на лавці біля будинку померлого.

Між пенсіонером і 41-річним сусідом виник конфлікт. Аби довести свою правоту, останній наніс 78-річному чоловікові удари ножем, якого мав при собі. У результаті заподіяних поранень у живіт потерпілий помер у кареті швидкої допомоги.

Як з'ясувалося, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин та відбував покарання у місцях позбавлення волі десять років.

— За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника УМВС України в Рівне нській області Володимир Голубош. — 41–річного чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомили у прес-службі CЗГ УМВС України в Рівне нській області

pic