Допомоги людей потребує 15-річний мешканець міста Сарни. Хлопець отримав майже 100 відсотків опіків тіла у пожежі. Ніяких прогнозів лікарі не роблять, кажуть, стан підлітка критичний. Батьки сподіваються лише на Бога, моляться, аби їх син вижив.

Трагедія трапилась у Сарнах. 15-річний Давид порався по господарству, варив картоплю худобі. Його мама разом з дворічним малюком якраз йшла йому на допомогу. Раптом у дверях побачила сина. Він горів немов факел. Потім став помітним і дим, що вирував з-під даху хліва.

Невеличку господарчу будівлю охопило полум'я. Гасили вогонь сусіди. Давид тим часом побіг до хати і благав маму не викликати швидку. Син був у шоковому стані, розповідає матір. Був при свідомості. Намагався гасити себе водою. Шматки шкіри відпадали від тіла разом із рештками синтетичного одягу. Хлопця відразу госпіталізували у реанімацію місцевої лікарні. У нього майже 100 відсотків опіків тіла.

Як сталась трагедія, рідні та сусіди лише здогадуються.

Батьки щодня моляться аби їх син жив. У хлопчика не працюють нирки. Відпадає шкіра. Школяр у шоковому стані.

На порятунок Давида потрібні шалені кошти. Допомогти можна навіть кров'ю. Головне, на станції переливання вкажіть - здаєте її для Давида Кобринця з міста Сарн.

Картка Приватбанку на ім'я тата Гура Ігор Павлович 4149-4978-0399-8881

Тел. мами Галини Кобринець 099-924-18-39.