Дівчина з хлопцем саме повертались додому з дискотеки. Раптово на узбіччя вискочив автомобіль АУДІ. Підліток встиг відстрибнути, а його подруга ні. Легковик спершу вдарив неповнолітню, а потім врізався у бетонне огородження. За збігом обставин у реанімації зараз перебувають дівчина – пішохід і водій. За фактом аварії відкрите кримінальне провадження.

На годиннику було о пів на другу ночі. 15-річна Катерина з товаришем йшли вулицею Незалежності у селі Городище. Повертались з дискотеки додому. На великій швидкості автомобіль «Ауді 100» виїхав на узбіччя і наїхав на пішоходів. Парубок відскочив, дівчина - ні. Після цього легковик влетів у огородження приватного будинку.

15-річна пішохід отримала важкі травми. У неї переламані ребра, таз, черепно–мозкова травма, вирізана селезінка. Дівчина перебуває у реанімації Березнівської районної лікарні.

Автомобіль «Ауді» перетворився на брухт. У ньому було 5 людей. За кермом - 26-річний співробітник Березнівського райвідділу міліції. Нібито того вечора він пиячив з товаришами у місцевому кафе. Потім сів за кермо, у салоні були ще 4 товаришів. Люди їхали додому. Внаслідок ДТП кермувальник та один пасажир госпіталізовані у лікарню.

За фактом даної аварії відкрили кримінальне провадження. Розслідує його прокуратура, адже учасником є міліціонер. Встановлено, що чоловік був поза службою і у цивільному одязі. Але це все одно не давало йому права сідати за кермо на підпитку і збивати людей.

Тим часом рідні та друзі травмованої Катерини збирають кошти на лікування дівчини. Постраждала з райцентру Березне. Навчається у 9 класі. У дівчини немає тата. Їх з сестрою виховує мати. Родина просить небайдужих людей допомогти з лікуванням дитини. Номер картки Приватбанку ви зараз бачите у себе на екранах.

5168 7572 2511 9694 на ім'я Семенович Оксани Вікторівни (приятельки родини).