Рівне отримало стратегію розвитку велосипедної інфраструктури. Її презентували науковці національного університету водного господарства та природокористування. Презентацію проекту зробленого бюджетним коштом відвідав і особисто міський голова рівного, а разом з ним - і велоактивісти міста. Саме для них влада міста підготувала сюрприз.

Рівне нські велосипедисти почуті! Міським коштом, рівненські науковці розробили проект розвитку велоінфраструктури міста. Презентований громаді проект вартував місту близько ста тисяч гривень і майже півроку роботи групи науковців. Тепер місто має план розташування велодоріжок, парковок та спеціальних смуг руху по всьому місту.

Наступним етапом стане інтеграція велоінфраструктури в схему дорожного руху міста, яку прийматимуть вже восени. Обіцяють, вона буде не гіршою від європейських, з ухилом на екологічнио-чистий транспорт.

Задля її якнайближчого досягнення міський голова вже пообіцяв віднайти в скарбниці обласного центру мільйон гривень, за який цьогоріч обладнають першу ділянку, обрану чамими велосипедистами.