20-річна жителька села Тиховір Зарічненського району ((http://www.rivne1.tv/news/50139)(покінчила з життям через повішення)). Про те, що донька повісилася, у районний відділ міліції повідомив її батько.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що трагедія сталася близько першої ночі. За годину до цього до батька покійної зателефонував її хлопець та запитав, чи не знає він, де його наречена, адже молоді люди планували найближчим часом одружитися. Батько відповів, що донька спить, але всеодно пішов до її кімнати, щоправда там її не було. Вже коли чоловік вийшов на вулицю, неподалік будинку на яблуні знайшов повішеною доньку. Дівчина ще подавала ознаки життя, адже прослуховувалося серцебиття. Зрізавши мотузку, батько почав надавати першу допомогу, однак врятувати доньку вже не зміг. Що спонукало дівчину до такого кроку, ні батьки, ні її хлопець не знають.

Згідно із висновком судово-медичної експертизи смерть настала внаслідок асфіксії.

— За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив т.в.о.начальника Зарічненського РВ УМВС України в Рівне нській області Роман Трофимчук. — Триває досудове розслідування. Про це повідомили у Зарічненському РВ УМВС України в Рівне нській області