Допоможіть відшукати небезпечного злочинця, який на пляжі в Одесі вбив міліціонера. Зараз чоловік може переховуватись у будь якому куточку України тому пильно дивіться на його фоторобот.

Вбивство сталось 26 червня в Одесі, у районі пляжу «Аркадія». Невідомий чоловік вбив працівника патрульно-постової служби міліції. Прикмети підозрюваного: 35-40 років, зріст до 170 см., повної статури, обличчя кругле, волосся темно-каштанового кольору, коротке. Очі середні темні. Може носити окуляри. На лівій щоці має пошкодження або шрам. Був одягнений у куртку чорного кольору, сіру футболку та бриджі.

При скоєнні злочину отримав вогнепальне поранення, вірогідно лівої сторони тіла. Просимо надати будь яку інформацію стосовно особи, яку розшукують, його місце переховування, або мешкання. Злочинець озброєний та особливо небезпечний.

Знаєте, де він, телефонуйте на 102. Керівництвом ГУМВС, на умовах конфіденційності, за інформацію що сприяє розкриттю злочину, та затриманню злочинця гарантується грошова винагорода у розмірі 200 тис. гривень.