Становище в районах виконання завдань військ оперативного командування «Захід» загострилося. З прибуттям чергового, так званого «російського гумконвою» у Донецьку та Луганську області, обстріли позицій військ ОК «Захід» значно почастішали.

За минулу добу зафіксовано 8 обстрілів та 2 бойових зіткнення. Тричі бандугрупування обстріляли підрозділи, які виконують бойові завдання в районі населеного пункту Новотошківське, двічі в районі Трьохізбенки. Зазнали обстрілів підрозділи, що обороняють Луганську ТЕС біля міста Щастя.

Під час своїх провокацій бандити застосовували 82-міліметрові міномети, АГС-17, СПГ-9, ГП-25, ДШК.

В районі населеного пункту Кримське відбулося бойове зіткнення українських військових з диверсійно-розвідувальною групою противника. Захисники України виявили ворогів, нанесли їм вогневе ураження та не допустили їх прориву через лінію зіткнення.

Крім того, для ведення розвідки об’єктів підрозділів ОК «Захід» противник суттєво посилив активізацію повітряної розвідки з використанням безпілотників.

Так вчора над Луганщиною зафіксовано проліт 14 ворожих безпілотників. Завдяки діям особового складу підрозділів протиповітряної оборони три апарата було збито.

Основними напрямками дій противника по лінії зіткнення є Щастя, Новотошківка та станиця Луганська. Втрат озброєння та військової техніки немає.

Про це повідомляють на сайті Рівне нської ОДА