Сьогодні ми завітали до затишного закладу Піцерії-Бістро «VIVAT & LV», що на вул. Приходька, 66 у м. Рівне. Одразу зауважимо: заклад функціонує давно, проте він зазнав очевидних позитивних змін, як в інтер’єрі, так і в якості страв! Оновлена Піцерія-Бістро «VIVAT & LV» - приємне місце, де Ви завжди можете випити чашечку запашної кави або ж ароматного чаю, смачно попоїсти і просто добре відпочити. Тут панує приємна домашня атмосфера, а ввічливий персонал прислухається до всіх ваших побажань.

Якщо ви зголодніли або у вас зустріч…

Ви завжди можете зайти до Піцерії-Бістро «VIVAT & LV» поснідати, пообідати чи повечеряти. В Піцерії-Бістро «VIVAT & LV» приготують страви, які Ви точно оціните найвищим балом: ароматну піцу, різноманітні салати на будь-який смак, смачні ковбаски «Купати», гарячі сковорідки, грузинські хінкалі, найсолодші десерти та освіжаюче морозиво. А в час сніданку, обіду або ж вечері є можливість насолодитися повноцінними комплексами страв за доступною ціною! Також у закладі можна скуштувати завжди свіже і прохолодне пиво від рівненського виробника. Варто зауважити, що піцерія пропонує відвідувачам гнучку систему знижок: 5-10%.



pic

У Вас свято? - Тоді Вам потрібно до Піцерії-Бістро «VIVAT & LV»

Адже у закладі діють два просторих зали на 30 та 20 чоловік, а також банкетна зала на 15 чоловік. Персонал Піцерії-Бістро «VIVAT & LV» завжди радий організувати для Вас будь-який урочистий захід: банкет, корпоративну вечірку, дитяче свято, весілля, випускний вечір або будь-яку іншу важливу подію у Вашому житті…



pic

Зголодніли, але часу обмаль?

За попереднім замовленням Піцерія-Бістро «VIVAT & LV» здійснює доставку піци, гарячих страв, салатів в зручне для Вас місце та час! Мінімальна вартість замовлення - від 200 грн.



pic

Завітайте, у Піцерію-Бістро «VIVAT & LV» завжди раді Вас бачити!

м.Рівне , вул.Приходька, 66

Тел.для замовлень: +38 097 24 88 579, +38 097 94 50 755.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic