У Дубенському районі працівники ДАІ та члени Громадського формування «Козацька варта» зупинили легковик «Опель Вектра». Керував ним благочинний Дубенського району УПЦ (МП) о.Анатолій, який не мав при собі ні прав, ні документів на автомобіль.

Подія трапилася 17 липня, близько 23год. Після перевірки було встановлено, що державні номера ВК 0557 АС, які були прикручені на «Опелі» зарестровані за іншим автомобілем. О.Анатолій пояснив, що він взяв авто в сусіда по термінових справах. «Згідно закону при наявності водійських прав це можна». На запитання, чому у нього не було при собі водійського посвідчення, почав заявляти, що звідки вам це відомо. Разом з священиком були в салоні молода сім'я, ймовірно молодий священик з дружиною. За свідченям свідків перед цим ці троє провели разом декілька годин в ресторані «Антік-Хаус». Авто було відправлено на штрафмайданчик.

Священик весь час повторював, що його «замовили». Коли авто ставили священик обіцяв, що зранку всі документи будуть в мілції. Якщо з'вляться права, які представник церкви можливо забув дома, то ще зрозуміло. Та яким чином зявляться документи на авто, на якому «ліві" номери з іншого авто не зрозуміло.

Джерело: dubno.in.ua