Працівники міліції виявили розважальний заклад , у якому надавались послуги доступу до азартних ігор. Власникам загрожує штраф до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

За допомогою комп’ютерної техніки, платіжного терміналу та спеціальних програм – симуляторів ігрових автоматів – гравці, сплачуючи кошти, мали можливість, в залежності від випадковості, як отримати грошовий виграш, так і позбавитися вкладених грошей.

У ході перевірки інформації правоохоронці встановили, що гральний заклад функціонує цілодобово, де чергують адміністратори та охоронці. Опитавши осіб, які знаходились в середині цього приміщення, факт надання послуг грального бізнесу підтвердився.

Цього ж вечора правоохоронці провели невідкладні слідчі дії. Слідчо-оперативна група Рівне нського МВ УМВС провела огляд приміщення, під час якого вилучили 35 одиниць комп’ютерної техніки та два платіжних термінали, за допомогою яких гравці сплачували кошти на спеціальний рахунок, та у подальшому здійснювали гру.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України та розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає штраф від 170 тисяч до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Рівне нській області

pic

pic