19 липня в Мізочі вшановували пам'ять Якимчука Тараса Володимировича, який рік назад загинув в зоні АТО.

Гарний життєрадісний хлопчик, він так і не відсвяткував свій 21 день народження, загинув від ворожої кулі захищаючи свою Батьківщину.



pic

pic

На площі біля Будинку школярів та молоді зібралися жителі Мізоча, довколишніх сіл, керівники району та селища, щоб віддати шану загиблому героєві Тарасові Якимчуку, та виразити слова вдячності тим героям, які боронять нашу землю від ворога на Сході України.



pic

На території Української православної церкви КП було відкрито і освячено пам’ятник Тарасу Якимчуку, а на Мізоцькому будинку школярів та молоді – меморіальну дошку.



pic

pic

У церемонії прийняли участь голови районної ради та адміністрації, депутати обласної та районної рад, селищний голова Мізоча.



pic

Крім того присутні знайомилися із матеріалами книжково-документальної виставки «У боротьбі за волю України», де були розміщені інтерв'ю із земляками, які побували в зоні АТО, газетні публікації та вірші про війну на Сході України, а також книга Олега Чорногуза «Дорога до України», яку знайшов учасник волонтерської організації «Самооборона Рівне нщини» із Мізоча в зруйнованому бліндажі під Донецьком, та подарував Мізоцькій міській бібліотеці.

Джерело: Здолбунів City