Кожен господар, який любить свого чотирилапого друга, хоче, щоб він виглядав якнайкраще. Відтепер собака, як з картинки в інтернеті, – це реальність! Досягти бажаного результату Вам допоможуть професіонали першого у Рівному салону по догляду за домашніми улюбленцями «Собачий Рай». Відтепер настрій та зовнішність Ваших песиків - в надійних руках дипломованих грумерів, які подбають про те, аби тваринка виглядала не лише красивою, а й доглянутою.

Власниця салону, досвідчений грумер Наталя Філінська, зауважує, що домашнім улюбленцям потрібен регулярний догляд за їх шерстю, і це необхідно не лише для їхнього зовнішнього вигляду, але й для здоров'я.



pic

До слова, Наталія Філінська - відомий професіонал своєї справи у м. Рівне . Якісне та наполегливе навчання у Польщі, щоденний досвід, а також любов до професії, що вже стала покликанням душі, стали запорукою її успіху та надихнули на відкриття першого у нашому місті салону по догляду за чотирилапими. Варто зауважити, що шерсть породистих собак часто є настільки вибагливою, що тварина сама не справляється з доглядом за собою - в такому випадку собаку варто довірити професіоналу. Грумери салону «Собачий Рай» не лише нададуть Вашій тваринці належного вигляду, але й розкажуть, як правильно за нею доглядати. Наприклад, господарям собак таких порід, як йоркширський тер’єр, кокер-спаніель, чихуа-хуа і болонка інколи дуже важко доглядати за вибагливою шерстю свого улюбленця. Тому, якщо собака не бере участі у виставках, грумер запропонує зробити тварині домашню стрижку. Це дозволяє залишити собаці всю красу її породи і в той же час вкоротити шерсть у деяких місцях, щоб полегшити догляд.



pic

Пані Наталя ділиться порадами: стрижка – це лише частина безперервного процесу догляду за твариною, який в основному є відповідальністю господаря. Саме тому в салоні не лише надають корисні поради щодо косметики чи найнеобхідніших інструментів щоденного грумінга, але й розповідають, як налагодити психологічний контакт зі своїм домашнім улюбленцем.



pic

Важливий принцип роботи салону - стрижку для собаки потрібно обирати індивідуально. Адже шерсть у собак, так само як і волосся у людей, буває дуже різною. До прикладу, однакова стрижка йорка на різних собаках буде виглядати зовсім інакше. В когось шерсть густіша, в когось рідша, в когось пухнаста чи шовковиста, або кучерявиться. Якщо шерсть у собаки (йорка) дуже рідка, її не варто стригти дуже коротко чи залишати "спідничку", щоб песик не виглядав лисим. Стригти собак потрібно кожні два-три місяці, іноді навіть частіше. Це питання напряму залежить від вподобань господаря. Хтось веде собаку стригтись, коли це вже вкрай необхідно, а хтось регулярно коректує стрижку, щоб тварина виглядала охайною і доглянутою.



pic

Професіонали салону діляться, що ідеальний грумінг собаки можна зробити тільки тоді, коли стрижка поєднується із купанням. Ні в якому разі не можна робити стрижку на брудну шерсть, адже вона виглядатиме не охайно і не рівно.



pic

За словами пані Наталії, часто клієнти запитують, з якою періодичністю необхідно купати собаку. За її словами, це залежить від породи собаки: йорка чи болонку купають раз на тиждень, спанієля - раз на 10-14 днів. Проте, маючи хороший шампунь, не бійтесь скупати собаку, якщо вона забруднюється частіше. Як же може бути по-іншому з тими песиками, котрі сплять в ліжку своїх господарів?

І насамкінець - не дозволяйте гребінцю і ножицям зробити вас ворогом для чотирилапого друга, скористайтесь послугами професіонала. Тоді догляд за вашою тваринкою стане взаємним задоволенням, адже собаки створені для того, щоб приносити тільки позитивні емоції, просто потрібно вміти з ними поводитись. Тож, завітайте до нас за адресою: м. Рівне , вул. Г. Мазепи, 12/4, тел. (096) 578 89 31.