На вулиці Соборній він своїм Кавасакі в’їхав у автомобіль служби таксі. Хто винен у цьому зіткненні ще достеменно невідомо. Одні очевидці кажуть, таксист хотів проскочити, інші мовляв мотоцикліст летів на великій швидкості. Розібратись у правді мають міліціонери, які відкрили за фактом смертельної аварії кримінальне провадження.

Аварія сталась на вулиці Соборній, поблизу райдержадміністрації. Автомобіль таксі їхав з вулиці Дворецької, мотоцикліст назустріч з Дубенської. За інформацією працівників ДАІ, Дачія Логан повертала на вулицю Петра Могили і не пропустила «Кавасакі», який саме їхав центральною вулицею. Мотоцикліст врізався у автомобіль. Водій автомобіля неушкоджений, а от мотоцикліст отримав важкі травми. Відразу викликали швидку допомогу. Потерпілого повезли в обласну лікарню, де він помер у приймальному відділенні. На місці аварії зібралось чимало людей. Обговорювали хто винен у ДТП. Більшість стверджували, що порушив таксист.

Таксисту 55 років. Він рів нянин. Поспілкуватися з ним та дізнатись як сталась аварія не вдалось, вдома двері ніхто не відчинив. На службі 1588, де працює чоловік, повідомили, що на роботу він не виходить адже у нього авто розбите. Розповідають про нього, мовляв, відповідальний працівник, вже давно за кермом.

Загиблому мотоциклісту було 47 років. Також рів нянин. Виховував п’ятьох дітей. Тепер вони залишились напівсиротами.