Мирогощанські війни за землю тривають. Тепер головним каменем спотикання стало призначення нового керівника іподрому. Попри те, що міністерство аграрної політики провело конкурс та визначило нового керівника підприємства, частина працівників іподрому виступила проти. Як минуло представлення нового очільника державного підприємства, бачили наші журналісти.

На державному підприємстві "Мирогощанський державний іподром" знову неспокійно. Навколо адмінприміщення зібралися працівники теперішні та колишні. Одні в підтримку старого керівника, інші - нового. Наказ про його призначення зачитав представник міністерства.

Та оголошення наказу міністерства чергову бурю емоцій у працівників іподрому.

Емоції людей новопризначений керівник розуміє. Каже: вони вже тривалий час хочуть розпаювання, а поки обіцяної землі так і не отримали. Тому й вирішив подати свою кандидатуру на конкурс з обрання директора підприємства.

Представник міністерства запевняє: нині наказ про призначення нового керівника дійсний.

Поки ж новопризначений директор написав заяву до міліції щодо недопуску його на робоче місце та неможливість виконувати свої обов'язки. Та, каже, приходитиме на нову роботу щодня й на далі, поки питання не вирішиться.