Сьогодні вже ні для кого не секрет, що за допомогою декотрих прийомів поведінки, певних жестів, міміки та інших нескладних маніпуляцій можна абсолютно реально вплинути на людську підсвідомість, зацікавити людину, вкласти в її розум необхідну інформацію і міцно «залишити в ній свій відбиток». Для цього зовсім не обов’язково володіти високим рівнем інтелекту, вести довгі, задушевні бесіди і знаходити з цією людиною точки дотику у вигляді спільності інтересів чи схожих поглядів на життя. Для цього достатньо просто освоїти таку науку, як мистецтво спокуси.

По перше, важливо знати, що немає нічого непристойного, в тому, щоб спокушати чоловіка – ті, хто поширює подібні забобони ніколи не пробували робити цього самі, до того ж чоловіки просто обожнюють, коли їх спокушають жінки. Адже не кожен чоловік має високу самооцінку і сміливість, щоб першим почати рішучі дії по відношенню до жінки - значить, треба йому допомогти.

Якщо Ви вирішили спокусити чоловіка, Вам необхідно відкинути всі забобони і побороти свої, часто надумані, комплекси, на зразок того, що Ви не може нікому сподобається, Ваша зачіска Вам абсолютно не пасує, Ви не так одягнена, та інше. В цей момкнт важливо розуміти і усвідомлювати, що саме Ви сьогодні маєте бути в центрі уваги. У всякому разі для того чоловіка, якого обрали.

Якщо мета, з якою Ви спокушаєте чоловіка досить прозаїчна (наприклад, чоловік цікавий в якості партнера на вечір або на ніч), то техніка зваблювання абсолютно проста. Тут важливо просто включити природну жіночу чарівність і «дати волю» природним інстинктам, генетично закладеним у кожної представниці прекрасної статі. А якщо до природності додадуться ще й коротке плаття чи красиве декольте, чуттєвий погляд і чарівний аромат парфумів, то чоловік просто не зможе встояти.

pic Що стосується можливостей жінки, в принципі, будь-яка з нас володіє мистецтвом зваблювання в повній мірі. Навіть затримавши погляд на чоловікові довше звичайного, просто спілкуючись з ним і розповідаючи один одному історії з присмаком романтики, можна встановити невидимий, але міцний і близький контакт, який буде стимулювати потяг, і наповнювати спілкування чоловіка і жінки бажанням і пристрастю.

Ви не замислювались над тим, які люди найчастіше привертають увагу і притягують до себе? Звичайно ж позитивні, життєрадісні і усміхнені. Тому, саме щира, але загадкова посмішка (ні в якому разі не натягнута) повинна бути головною супутницею і союзником жінки, яка практикує мистецтво спокуси. А також доглянута зовнішність і природна грайливість. З такою жінкою неодмінно захочуть познайомитися, а для встановлення контакту з вподобаним чоловіком, можна затримати на ньому погляд трохи довше звичайного, привітно посміхнутись. Погляд жінки повинен бути загадковим, проте ні в якому разі не награним і не театралізованим.

Залиште про себе приємне враження, знайшовши момент і ніжно доторкнувшись до чоловіка – так можна зацікавити його, і навіть викликати бажання.

Однак важливо все ж залишити в чоловікові усвідомлення того, що він мисливець і вся ініціатива зосереджена саме в його руках. Тому, не варто першою зізнаватися у своїх почуттях – нехай він все зробить сам, потрібно лише трішки допомогти йому, використовуючи свій талант спокуси. Тож кохання Вам, будьте завжди бажаною і найспокусливішою для свого чоловіка.